Nettipianokoulu Ilo

Nettipianokoulu Ilo on luotu sitä varten, että kaikilla olisi mahdollisuus oppia soittamaan pätevän opettajan ohjauksessa ja päästä nauttimaan musisoinnin ilosta. Opiskelu onnistuu näppärästi kotoa käsin, omien aikataulujen mukaan! Opetus on suunnattu aikuisille, mutta se sopii myös isommille lapsille ja aikuisen ohjauksessa opiskelevalle alakouluikäiselle. Selkeiden videoiden ja harjoitusten avulla opit pianonsoittotaidon alkeista vaativammalle tasolle. Tervetuloa laadukkaan opetuksen pariin nauttimaan musiikista!

Opettajasi

Pohjois-Karjalasta, Kontiolahdelta kotoisin oleva Ilona Vähäsöyrinki (os. Kava) aloitti pianonsoiton ammattiopinnot Joensuun konservatoriossa sivuaineenaan urut, minkä jälkeen jatkoi opintojaan Kuopiossa Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa ja Savonia Amk:ssa suorittaen pianopedagogin tutkinnon vuonna 2013 sekä kirkkomusiikin maisteritutkinnon vuonna 2014 pääaineena urut.

Pianon ammattiopinnoissa opettajana toimi Jaakko Untamala. Lisäksi mestarikursseilla ovat opettaneet mm. Erik T. Tawastjerna ja Olli Mustonen. Lied-musiikissa Vähäsöyrinkiä ovat opastaneet Irina Zahharenkova, Heikki Pellinen, Ilmo Ranta, Ilkka Paananen ja Marita Viitasalo.

Vuosina 2012-2015 Vähäsöyrinki toimi Kuopion konservatoriossa pianonsoiton tuntiopettajana ja viransijaisena.

Hyvinkään Kytäjälle muuton jälkeen hän on toiminut musiikkialan yrittäjänä ja työskentelee pääasiassa seuraavien asioiden parissa: Lauluhuone.fi -konserttitoiminta, pianonsoiton lähiopetus, Nettipianokoulu Ilo ja Lapsikuoro Ilo.

Asiakaskokemuksia

★★★★★

"Lähdin käytännössä ihan nollasta opettelemaan, nyt sujuu jo kahden käden soittaminen ihan kivasti.”

Eveliina Vuorma, Vantaa
★★★★★

"Kokonaisuudessaan kurssi oli erittäin mainio tapa opetella pianon soittoa ja vahvistaa jo opittuja, vähän ruostuneita taitoja! Kiitän, ja suosittelen!”

Iida Vänskä, Outokumpu
★★★★★

”Nettipianokoulu on loistojuttu maalla asuvalle! Kuljen päivät Kuusamon keskustassa töissä. Illalla pitäisi sitten lähteä takaisin keskustaan, jos harrastus olisi siellä."

Maria ja Virpi Orjasniemi, Kuusamo