Lisätietoja jäsenyydestä ja sovelluksesta

Lauluhuone sovellus ja jäsenivu

Lauluhuoneen konsertteja voi katsoa jatkossa vain jäsenyyden lunastaneet. Konsertit näkyvät sovelluksessa ja lauluhuone.fi sivuilla jäsenille, jotka ovat kirjautuneet sisään.

Luo tili

Luo tili tai kirjaudu sisään mikäli sinulla on jo tili. Mikäli salasana on unohtunut, sen voi tilata kirjautumissivulla vaihdettavaksi.

Jatkuvat jäsenyydet

Henkilökohtainen jäsenyys, tuplajäsenyys kahdelle samassa taloudessa asuvalle tai perhejäsenyys maksimissaan seitsemälle samassa taloudessa asuvalle.

Voit ostaa jäsenyyden kuukausittain toistuvana tai vuosittain toistuvana, jolloin säästät kaksi kuukautta vuodessa.

Päivälippu kertatilauksena

Jos haluat tutustua sovellukseen, katsoa vain päivän konsertin tai et halua sitoutua jatkuvaan tilaukseen, voit valita kätevän päivälipun. Päivälippu on voimassa 24h tilauksesta eikä uusiudu automaattisesti kuten jatkuvat tilaukset.

Valitettavasti et voi enää katsoa Lauluhuoneen lähetyksiä ilmaiseksi. Halvimmillaan konsertin voi katsoa 5,90e kertamaksulla.

Lähetämme vähintään kaksi konserttia joka kuukausi, ympäri vuoden. Tämän lisäksi lähetämme muitakin lähetyksiä ja sisältöä.

Voit katsoa rajoituksetta kaikkia menneitä konsertteja kätevästi kappaleittain tai kokonaisina lähetyksinä.

Kuuntele kaikkia tuottamiamme CD-levyjä niin paljon kuin haluat.

Voit tehdä omia soittolistoja.

Voit ladata sovelluksen sisältöä offline kuuntelua ja katselua varten.

Sovellus toimii taustalla jos selaat puhelinta tai laitat näytön kiinni. Myös automaattinen kappaleesta toiseen siirtyminen toimii taustalla.

Voit ladata sovelluksen puhelimelle ja tabletille Android ja Apple sovelluskaupoista. Sovellus löytyy nimellä Lauluhuone.

Voit maksaa kulttuuriedulla henkilökohtaisen vuoden määräaikaisen tilauksen. Löydät ePassilta, Smartumilta ja Edenrediltä tuotteen "Lauluhuone -konsertit". Maksettuasi lähetä kuitti maksusta ja ota yhteyttä info@lauluhuone.fi

Etkö löytänyt vastausta?

Kysy lomakkeen kautta niin vastaamme mahdollisimman pian.

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.