Joosen laulukoulu

Väsyykö äänesi puhuessa tai laulaessa?

Joosen Laulukoulusta löytyy apu ja laadukasta oppia vuosikymmenien kokemuksella niin laulajille kuin kenelle tahansa puheäänen haasteisiin. Tervetuloa matalan kynnyksen laulukouluun, jossa voit turvallisessa ilmapiirissä löytää ja etsiä äänesi parhaita puolia yhdessä Joosen kanssa.

Haluatko kehittyä laulajana?

Olit sitten kokenut konkari tai juuri äänenkäytön saloista kiinnostunut niin kurssini soveltuvat sinulle.

Opettajasi

Oulunsalossa vuonna 1981 syntynyt baritoni ja laulupedagogi Joose Vähäsöyrinki on suomalainen lied- ja oratoriolaulaja. Hänet tunnetaan monien virsi- ja joululevyjen solistina sekä konserttilaulajana.

Vähäsöyrinki aloitti musiikkiopintonsa alakouluikäisenä huilun soitolla ja lauluopinnot hän aloitti Oulun konservatoriossa vuonna 2000 Raimo Niemikorven johdolla, jatkoi Kuopiossa Sibelius-Akatemian kirkkomusiikkipuolella Olavi Hautsalon opissa ja vuonna 2010 hän suoritti laulun A-tutkinnon laulumusiikin osastolla Helsingissä Timo Honkosen ohjauksessa. Lisäksi hän on opiskellut Salzburgin Mozarteumissa opettajinaan professorit Wolfgang Holzmair ja Kjellaug Tesaker. Mestarikursseilla häntä ovat opettaneet Angelica Kirchschlager, Jorma Hynninen, Petteri Salomaa ja John Thomasson.

Vuonna 2006 Kangasniemen laulukilpailussa Vähäsöyrinki saavutti jaetun toisen sijan, kun kilpailussa ei jaettu ensimmäistä palkintoa.

Vuonna 2019 Vähäsöyrinki sai valmiiksi yhdessä pianistivaimonsa, Ilona Vähäsöyringin kanssa rakennuttamansa Lauluhuoneen ja he ovat sieltä lähettäneet lukuisia livestream konsertteja. Joose Vähäsöyrinki on myös akustisia pianoja ja flyygeleitä kunnostavan ja myyvän Laatusoitin Oy:n perustaja.

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä! Tee normaali kurssitilaus, mutta valitse maksutavaksi "Maksu kultuuriedulla". Tämän jälkeen suorita maksu kulttuurisovelluksen kautta ja lähetä kuitti/tosite sähköpostiin info@lauluhuone.fi, minkä jälkeen saat linkin&tunnukset kurssisivulle 24h sisällä maksusta.

Maksuvälineinä käyvät ePassi, Edenred ja Eazybreak ja Smartum.

MAKSUOHJEET:

ePassi

Maksa ePassi -mobiilisovelluksella tai lähettämällä
tekstiviesti: 49904 välilyönti ja kurssin summa
numeroon 050 90 23456.

Lähetä maksun jälkeen yhteystietosi osoitteeseen info@lauluhuone.fi niin saat 24h sisällä sähköpostiisi linkin ja tunnukset kurssialustalle.

Edenred

Ohjeet löytyy täältä
https://edenred.fi/fi/edunsaaja/mobiilimaksu/

Eazybreak

Asiakas saa setelin matkapuhelimeensa valitsemalla toimipaikan Joose Laulukoulu käyttäjätililtään / sovelluksesta tai lähettämällä tekstiviestinä toimipaikkakoodin puhelinnumeroon 18171.

Toimipaikkakoodi Eazybreak -tekstiviestimaksuihin:
WBD8

Smartum

Voit maksaa SmartumPay -sovelluksella, Smartum -verkkomaksuna; etsi palveluntarjoajaksi Joosen Laulukoulu (Joverec oy)

https://www.smartum.fi/maksutavat

Smartum -seteleillä maksu onnistuu postittamalla ne osoitteeseen Lauluhuone, Isonkylänkuja 6, 05720 Hyvinkää. Liitä mukaan nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Jos haluat maksaa kurssin vain osittain kulttuuriedulla, ota yhtyettä niin laitan loppuosaa varten maksulinkin sähköpostiisi.

Jos kulttuurietu riittää vain osittain kurssin maksuun ja kulttuuriedun maksusovellus ei tarjoa mahdollisuutta maksaa loppuosaa erikseen, niin ota yhtyettä: info@lauluhuone.fi - Laitan loppuosaa varten maksulinkin sähköpostiisi.

Saat kurssin maksuvaiheessa antamaasi sähköpostiosoitteeseen linkin, jossa voit asettaa itsellesi salasanan ja pääset kirjautumaan kurssisivulle. Eli pääset aloittamaan kurssin vaikka heti samantien! (paitsi kulttuuriedulla maksun kautta voi kestää pidempään)

Täytä tilausvaiheessa toimitusosoitteen yhteystietoihin lahjan saajan tiedot, ja HUOMIOI että sähköpostiosoite on myös lahjan saajan (tilausvahvistus kurssilinkin kera menee lahjansaajalle).

Kaikki kurssiin liittyvä materiaali on kurssin alkamishetkestä vuoden käytössäsi, joten voit opiskella ja kertailla sitä rauhassa omaan tahtiisi milloin ja missä haluat. Mahdollinen tulostettava materiaali kannattaa tulostaa/tallentaa itselle ennen opiskeluoikeuden päättymistä.