Lauluhuone Live

Perjantaina 11.2.2022 klo 20 lähetetty Ystävänpäiväkonsertin tallenne löytyy tästä linkistä:
Edellisten konserttien tallenteita ostettavissa heti katseluun tästä linkistä: 
 
Lähetykset on katsottavissa täällä silloin kun ne tulevat, jonka jälkeen ne poistuvat näkyvistä. Suoria konserttilähetyksiä voit tukea maksamalla osallistumismaksun 10 euroa (sis. alv 10%). Maksamalla osallistumismaksun (ohjeet alla) saat tallenteen lähetyksestä konserttia seuraavana arkipäivänä jälkeen päin katsottavaksi.
Vanhoja konserttitallenteita voit ostaa heti katseluun täältä.
Osallistumismaksun voi maksaa jollakin seuraavista tavoista:
  • MobilePay 10e lyhytnumeroon 14234 (Huom! Tallenteen lähettämistä varten lisää sähköposti kommenttikenttään)
  • Lähetä tekstiviesti: LH10E numeroon 16140 (veloitus 10e)

 

Yhteistyössä:

   

                                                            

 

 

 

Oulunsalossa vuonna 1981 syntynyt baritoni Joose Vähäsöyrinki on suomalainen lied- ja oratoriolaulaja. Hänet tunnetaan monien virsi- ja joululevyjen solistina sekä konserttilaulajana.

Vähäsöyrinki aloitti musiikkiopintonsa alakouluikäisenä huilun soitolla ja lauluopinnot hän aloitti Oulun konservatoriossa vuonna 2000, jatkoi Kuopiossa Sibelius-Akatemian kirkko- musiikkipuolella ja vuonna 2010 hän suoritti laulun A-tutkinnon laulumusiikin osastolla Helsingissä. Lisäksi hän on opiskellut Salzburgin Mozarteumissa opettajinaan professorit Wolfgang Holzmair ja Kjel- laug Tesaker. Mestarikursseilla häntä ovat opettaneet Angelica Kirchschlager, Jorma Hynninen, Petteri Salomaa ja John Thomasson.

Vuonna 2006 Kangasniemen laulukilpailussa Vähäsöyrinki saavutti jaetun toisen sijan, kun kilpailussa ei jaettu ensimmäistä palkintoa.

Vuonna 2019 Vähäsöyrinki sai valmiiksi yhdessä pianistivaimonsa, Ilona Vähäsöyringin kanssa rakennuttamansa Lauluhuoneen ja he ovat sieltä lähettäneet lukuisia livestream konsertteja. Joose Vähäsöyrinki on myös akustisia pianoja ja flyygeleitä kunnostavan ja myyvän Laatusoitin Oy:n perustaja.

Pohjois-Karjalasta, Kontiolahdelta kotoisin oleva Ilona Vähäsöyrinki (os. Kava) aloitti pianonsoiton ammattiopinnot Joensuun konservatoriossa sivuaineenaan urut, minkä jälkeen jatkoi opintojaan Kuopiossa Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa ja Savonia Amk:ssa suorittaen pianopedagogin tutkinnon vuonna 2013 sekä kirkkomusiikin maisteritutkinnon vuonna 2014 pääaineena urut.

Pianon ammattiopinnoissa opettajana toimi Jaakko Untamala. Lisäksi mestarikursseilla ovat opettaneet mm. Erik T. Tawastjerna ja Olli Mustonen. Lied-musiikissa Vähäsöyrinkiä ovat opastaneet Irina Zahharenkova, Heikki Pellinen, Ilmo Ranta, Ilkka Paananen ja Marita Viitasalo.

Vuosina 2012-2015 Vähäsöyrinki toimi Kuopion konservatoriossa pianonsoiton tuntiopettajana ja viransijaisena.

Hyvinkään Kytäjälle muuton jälkeen hän on toiminut musiikkialan yrittäjänä ja työskentelee pääasiassa seuraavien asioiden parissa: Lauluhuone.fi -konserttitoiminta, pianonsoiton lähiopetus, Nettipianokoulu Ilo ja Lapsikuoro Ilo.

Muusikkopariskunta Ilona ja Joose Vähäsöyrinki esiintyvät usein yhdessä julkisissa konserteissa sekä yksityisissä tilaisuuksissa.

Tulemme musisoimaan tilauksesta juhliin ja erilaisiin tilaisuuksiin, yhdessä tai erikseen. Voimme toteuttaa esiintymisen joko paikanpäällä tai etänä Lauluhuoneelta. Voit tilata meiltä erilaisia kokoonpanoja esiintymään. Joose voi tulla laulamaan yksin tai yhdessä Ilonan kanssa, tai järjestämme tarvittavat muusikot.

Ota yhteyttä

Tämä sivu on suojattu reCATPCHA-tunnistuksella ja Googlen tietosuojakäytäntöjä ja käyttöehtoja sovelletaan.